Imatge del vehicle dels Mossos bolcat a la rotonda de Misericòrdia de Reus

Un vehicle dels Mossos bolca a la rotonda de l'entrada de Misericòrdia de Reus durant una persecució

Tres lladres havien robat un cotxe d'alta gamma a Riudoms

ACTUALITZACIÓ 27/10/2020 a les 17.50 hores

Els lladres han estat detinguts. Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquesta tarda a Reus, el segon dels autors del robatori del vehicle d'alta gamma aquest migdia a Riudoms.

NOTÍCIA  27/10/2020 a les 13.45 hores

Un vehicle dels Mossos ha bolcat, el matí d'aquest dimarts, 27 d'octubre, a la rotonda d'accés de Misericòrdia de Reus, mentre es trobava en plena persecució dels autors del robatori d'un cotxe a Riudoms. El vehicle ha quedat bolcat lateralment a la calçada a l'altura de la rotonda que connecta la T-11 amb la TV-3141 en direcció Cambrils i l'avinguda de Cambrils de la ciutat.

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, l'accident s'hauria desencadenat a causa d'una persecució, després del robatori d'un cotxe a Riudoms. Al voltant de la una del migdia, concretament a les 13.10 hores, la policia ha rebut l'avís del robatori. Tres individus s'han acostat, en cotxe, fins a un altre cotxe d'alta gamma que trobava a Riudoms, i l'han robat. 

Dos dels autors del robatori han fugit amb el cotxe d'alta gamma i el tercer, una dona, també ha fugit amb el cotxe dels lladres, tots en direcció a Reus. Els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu per aturar i detenir els fugitius, fins que un furgó dels Mossos que participava en la persecució ha bolcat accidentalment. 

Finalment s'ha pogut localitzar i recuperar el cotxe robat i s'ha detingut la dona que conduïa el cotxe dels lladres, mentre que els dos altres autors s'han pogut escapar. Els Mossos han obert una investigació per tal de trobar i arrestar els dos lladres. Pel que fa als agents que viatjaven al furgó accidentat, han resultat il·lesos.


Comentaris