Els Bombers de la Generalitat treballen en un despreniment a la façana d'un edifici a la Pobla de Montornès

Divendres mogut a la Pobla de Montornès: Els Bombers actuen en un despreniment i un incendi en un restaurant

Dues treballadores de l'establiment gastronòmic han estat traslladades a l'hospital per inhalació de fum

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Divendres protagonitzat per la presència dels Bombers de la Generalitat a la Pobla de Montornès. Un despreniment a la façana d'un edifici i l'incendi en la cuina d'un restaurant, han marcat el mogut 18 de setembre.

Al carrer del Vent de la localitat del Baix Gaià, un edifici on no viu ningú s'ha produït un despreniment a la façana. Els Bombers, amb l'ajuda de l'autoescala, han revisat i abalisat la zona en prevenció que n'hi hagi alguna de nova. Per sort, no hi ha hagut cap persona ferida  a causa de l'incident. 

D'altra banda, als volts de la una del migdia, cinc dotacions de Bombers han hagut d'anar fins al restaurant la Cassoleta d'Arròs, situat al número 1 de la Plaça de la Bassa de la Pobla de Montornès. Una fregidora s'hauria incendiat a la cuina  del restaurant provocant una gran quantitat de fum a l'interior del local, mentre el personal estava en el seu torn de dinar. De pressa, s'ha pogut apagar les flames, però dues treballadores han inhalat fum i han estat traslladades fins a l'hospital.

S'ensorra la teulada i el forjat d'una casa a Valls

Els Bombers de la Generalitat, a més dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), també han hagut d'actuar a Valls  en un fet similar al de la Pobla de Montornès.

Una casa del carrer d'en Gassó, al nucli històric de la capital de l'Alt Camp, s'ha ensorrat parcialment. En aquest cas ha cedit la teulada i els forjats dels pisos superiors de l'immoble. Afortunadament no s'han hagut de lamentar ferits  i no hi ha hagut afectació a les finques del costat. Per precaució, però, s'han desallotjat dos veïns propers a la casa.