Busquen l'autor d'un tret de perdigó a una gata a la urbanització Flor del Camp de Castellvell del Camp

L'Associació Gatmoster va rebre l'avís d'una gata que estava paralitzada
Busquen l'autor del tret | Associació Gatmoster

L'Associació Gatmoster rebia l'alerta per una gateta ferida a la urbanització Flor del Camp, entre els municipis de Castellvell del Camp i Almoster. L'actuació va ser ràpida i, en arribar al lloc dels fets, es van trobar una gata que estava paralitzada. De pressa va ser traslladada al veterinari.

Després de les primeres proves a la clínica veterinària, es va informar que el motiu de la paràlisi de la gata era un tret de perdigó al coll. Per aquest motiu, es va quedar ingressada a la Bastet de Reus, on està lluitant entre la vida i la mort després del greu incident que ha viscut. A més, s'està buscant una família d'adopcióacollida, ja que no pot tornar a la zona on la van trobar greument ferida.

Busquen l'autor del tret

Des de l'Associació Gatmoster volen fer justícia per la gata ferida a la urbanització Flor del Camp. Per aquest motiu, han decidit buscar la persona responsable d'aquest acte inhumà al Baix Camp. Els fets, segons informa Gatmoster, han pogut passar fa més d'una setmana.

La gata segueix viva gràcies a la medicació i sèrum que li estan donant, però, segons expliquen, és difícil que sobrevisqui. L'impacte del perdigó va provocar una lesió al paladar i a la costella i, a més, la radiografia reflexa que el van disparar quan estava en una paret o acorralada a un arbre, motius pels quals estan trencats aquests ossos.

La gata estava paralitzada | Associació Gatmoster

Per aquest motiu, demanen ajuda per si algú ha vist l'incident i la mateixa associació serà la responsable de denunciar els fets, ja que estan penats en presó i una multa. A més, també busquen ajuda econòmica per poder pagar els costos del veterinari, ja que s'està fent tot lo possible perquè es recuperi de les lesions.

"Vídeo: 3 detinguts i 1 desaparegut per un violent robatori al Baix Penedès" "La 'nova normalitat' de sempre: Retards de bon matí a Rodalies"