Un cotxe calcinat a Reus

Cremen el cotxe del fill del president de l'AV I de Maig de Reus

Eduardo Navas ho ha denunciat a les xarxes socials

Els Bombers de la Generalitat rebien un avís als voltants de les 23 hores de la nit d'un incendi en un vehicle  al carrer de Mas Pellicer de Reus. Tot i l'arribada dels bombers, el vehicle ja estava calcinat i inutilitzat. Tot i haver-hi més vehicles a la zona de l'aparcament a prop de la zona esportiva, és l'únic turisme que va patir danys. La Guàrdia Urbana de Reus també va anar fins al lloc dels fets. 

El propietari del vehicle és el fill d'Eduardo Navas, el president de l'Associació de Veïns I de Maig de Mas Pellicer. Segons indica el Diari de Tarragona, ha denunciat els fets i la policia reusenca assenyala que hi ha una  intencionalitat  en l'incendi del cotxe. A més, s'hauria d'investigar si es volia tractar d'un avís  a la família del president de l'associació. 

Incendi a la plaça del Víctor de Reus

El mateix diumenge els Bombers de la Generalitat treballaven en un establiment situat a la plaça del Víctor, a la cruïlla amb el carrer Ample el qual quedava tallat a la circulació per les tasques dels serveis d'emergències. En concret, un pa s'estava cremant al Forn Cabré i estava provocant fum a l'interior. Els bombers van treballar en la ventilació i l'extinció del foc.