Un camió, encallat al pas soterrat de Viló de Torredembarra, el divendres 8 de maig

Un petit camió, nova 'víctima' de l'alçada del pas soterrat de Viló de Torredembarra

Els fets han succeït durant el matí d'aquest divendres

La història es repeteix una altra vegada. El passat, 19 d'octubre de 2019, un petit camió es quedava atrapat al pas soterrat de Viló del municipi de Torredembarra. Doncs, aquest divendres 8 de maig, ha tornat a passar un altre cop, als volts de les 10 del matí, quan un camió  ha quedat enganxat  sense poder tirar endavant ni enrere per intentar sortir.

La Policia Local de Torredembarra ha hagut d'actuar, ja que s'ha hagut de tallar el pas soterrat durant, aproximadament, 30 minuts. Per ajudar a treure el camió  del pas de Viló, s'han desinflat les rodes i, així, s'ha reduït l'alçada del vehicle pesant. El canvi de camió del conductor i la diferència d'alçada del seu habitual, l'ha portat a aquesta situació.

El pas soterrat de Viló, connecta el pas de l'antiga N-340 entre el teatre-auditori i els apartaments dels Pins, a banda i banda de la via del tren i els camions més alts de 2,7 metres, tenen prohibit el pas. Com es pot veure en les imatges, el camió  ha quedat encallat  enmig del pas a causa de la seva altura.