Detingut un camioner a l'N-340 a Alcanar que gairebé multiplicava per 7 la taxa d'alcohol permesa

El conductor ha quedat en llibertat amb càrrecs

Nou incident d'un camioner begut a les carreteres de les Terres de l'Ebre. Després del camioner detingut a Ulldecona que multiplicava per set la taxa d'alcohol permesa el divendres 12 juny, aquest diumenge, dia 21, els Mossos d'Esquadra n'han detingut un a l'alçada d'Alcanar, mentre circulava per la carretera N-340 per fets similars.

Condueix begut per l'N-340

Als volts de dos quarts de vuit de la tarda, els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta de diversos conductors d'un camió circulant per la carretera N-340, a l'alçada d'Alcanar, de manera erràtica amb variacions de velocitat brusques i fent ziga-zagues.

Una patrulla de la policia catalana va localitzar de pressa el vehicle i van aconseguir aturar-lo. Al conductor, un home de 59 anys, nacionalitat lituana i sense domicili a l'Estat espanyol, li van practicar les proves d'alcoholèmia amb el resultat d'1,03 mg/l. Aquest resultat supera gairebé set vegades la taxa permesa en un conductor professional que és de 0,15 mg/l.

Després d'identificar el conductor, va ser detingut per un delicte contra la seguretat viària i es va procedir a la immobilització del vehicle pesant. Aquest dilluns ha passat a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta i s'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

"Molt fort: L'espectacular mètode per entrar a robar en una botiga al Vendrell" "Aquest matí: Cau des de 5 m. en un desafortunat accident a la biblioteca de Vila-seca"