Un tram del mur de contenció del torrent de Farigola

Cau part del mur de contenció del torrent de Xamora a Valls

S'ha constatat la gravetat dels danys al mur situat a la base de la xemeneia, que fan del tot necessari el seu enderroc

La borrasca 'Filomena' ha provocat danys al municipi de Valls. Les pluges que han caigut a l'Alt Camp les últimes hores han causat una esllavissada  d'una part de l'antic mur de contenció situat al torrent de la Xamora, en concret, a prop del Raval de la Farigola.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'esllavissada parcial del mur i de les terres que hi havia ha descalçat la base d'una antiga xemeneia situada a sobre del torrent i, després de la inspecció dels serveis tècnics municipals al llarg d'aquest matí de diumenge, s'ha procedit, per seguretat, a acordonar els voltants i a desallotjar  la veïna  d'una casa pròxima que es troba a l'altra banda del torrent.

Durant la inspecció que s'ha realitzat a la zona, s'ha constatat la gravetat  dels danys  al mur situat a la base de la xemeneia, que fan del tot necessari el seu enderroc. Per aquest motiu, aquest matí ja s'han efectuat els primers treballs de neteja i, a partir des d'aquest dilluns, s'iniciarà l'enderroc controlat de la xemeneia.