Els Bombers actuant a Bonavista

Cedeix una part del terrat en un edifici apuntalat fa 2 setmanes a Bonavista

Els Bombers van enviar 3 dotacions i van revisar l'edifici

El divendres va acabar bastant mogut al barri de Bonavista. Una part del terrat  d'un edifici situat al carrer 23 del barri tarragoní va caure provocant un fort soroll  que va espantar els veïns i veïnes de la zona. L'edifici que es va veure perjudicat  per aquest incident es troba apuntalat  per uns danys estructurals que s'han de començar a reparar els pròxims dies. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segons indiquen els Bombers de la Generalitat, l'actuació es va realitzar després de l'avís rebut a a les 22.10 hores de la nit d'aquest divendres, on van acudir amb tres dotacions, una d'elles amb l'autoescala. En una hora van donar per tancat l'incident. 

En aquesta, els bombers van revisar que no hi hagi cap novetat, pel que fa a l'estructura, després d'una actuació feta fa dues setmanes al mateix edifici. Una part del sostre havia cedit, però els puntals que s'havien posat estaven correctament i estava tot abalisat. Així mateix, es va avisar a l'arquitecte municipal. 

Fins al lloc de l'incident també va anar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i van atendre alguns dels propietaris de l'edifici per atacs d'ansietat.