Imatge de l'incendi de la planta química IQOXE de Tarragona

Comissions Obreres programa una aturada en solidaritat a les víctimes de l’explosió de Tarragona

CCOO denuncia que el PLASEQCAT ha fallat i assegura que ja hi ha un segon mort

CCOO d’Indústria de Catalunya ha convocat per aquest dimecres 15 de gener a les 12.00 hores del migdia, conjuntament amb FICA-UGT, una aturada de mitja hora a les portes de les empreses dels polígons petroquímics nord i sud de Tarragona. L’acte es realitzarà en solidaritat amb les persones ferides i les dues víctimes mortals, que segons assegura Comissions Obreres ja hi ha. 

El sindicat també denuncia que el PLASEQCAT ha fallat i que «la creixent  precarització de les condicions laborals al sector, que afecta greument la seguretat, així com les evidents ineficiències del PLASEQAT». Així mateix, CCOO d’Indústria assenyala que aquest pròxim divendres  reunirà la Coordinadora de delegades i delegats dels polígons petroquímics de Tarragona per decidir quines mesures i accions cal emprendre. 

A més, indica que «s’està valorant convocar una vaga general als polígons petroquímics de Tarragona i una mobilització per exigir més seguretat a les administracions i a la patronal AEQT, unes accions que haurà d’aprovar la coordinadora». Per tot plegat, CCOO d’Indústria de Catalunya lamenta profundament l’accident ocorregut aquest dimarts 14 de gener a la tarda.