Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia

Un conductor molt begut provoca un accident amb ferits a Cambrils

Els fets van succeir a l'encreuament entre l'N-340 i el carrer d'Edmund Halley

Nou incident relacionat en la conducció sota els efectes de les begudes alcohòliques al municipi de Cambrils. El passat divendres, 7 d'agost, una dona va ser atropellada a l'avinguda de la Llosa per un conductor que va donar positiu en el control d'alcoholèmia.

Després d'aquest incident, el diumenge, poc després de les cinc de la tarda, va haver-hi un altre incident protagonitzat per un conductor sota els efectes de l'alcohol. Segons informa la Policia Local de Cambrils, un vehicle de la marca Seat va provocar un accident a l'N-340 amb l'encreuament amb el carrer d'Edmund Halley, a la cruïlla d'El Dorado. 

Aquest vehicle no va cedir el pas a la resta de cotxes i va col·lidir amb dos més i, en conseqüència de la topada, tres persones van resultar ferides i van ser traslladats fins a l'Hospital Sant Joan de Reus. D'altra banda, la via va quedar tallada durant dues hores.

La Policia Local de Cambrils li va fer un control d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu triplicant la taxa permesa, 0,78 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Per aquest motiu, els agents li van aixecar un atestat per delicte contra la seguretat viària.

Fins al lloc dels fets van anar els Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).


Comentaris