Localitzen a Cambrils una conductora beguda que circulava de forma temerària pels carrers del Port

La Policia Local la va aturar aquest dimarts prop de la mitjanit i va comprovar que no tenia permís per conduir a Espanya
Una patrulla de la Policia Local va localitzar la dona quan circulava de forma temerària pels carrers del Port. | Àngel Ullate

Aquest dimarts 10 de desembre, a les 23.46 hores de la nit, la Policia Local de Cambrils va localitzar un vehicle que circulava de forma temerària pels carrers del barri del Port. El cotxe, un model de la marca Volkswagen, anava fent ziga-zagues, trepitjant la línia contínua i fent frenades sense sentit. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Quan els agents van detenir el vehicle i van demanar la documentació, van comprovar que la conductora no tenia una llicència vàlida per circular a l'Estat espanyol. A més, la policia li va fer el control d'alcoholèmia i la dona va donar positiu amb una taxa d'alcohol en aire espirat de 0,68mg/l que pràcticament triplica el màxim permès.

Vehicle immobilitzat i judici ràpid aquest divendres per un delicte penal

Immediatament, els agents van immobilitzar el vehicle i van fer l'atestat corresponent. La dona s'enfronta ara a un delicte penal per conduir sota els efectes de l'alcohol i sense carnet i haurà d'assistir a un judici ràpid que se celebrarà aquest divendres 13 de desembre. A més d'una sanció econòmica, la conductora podria ser sancionada amb penes de presó.

"🔴URGENT: Sorprenents novetats sobre l’avi desaparegut a Reus" "🔥 ATENCIÓ: Incendi de matinada en una fàbrica de vaixells de l'Ebre"