Els Bombers en un servei a Amposta

Confinats dos habitatges per una fuita de gas exterior a Amposta

Els Bombers han actuat amb tres dotacions

Ensurt a primera hora del matí a la urbanització Favaret d'Amposta. El servei d'emergències ha rebut quan passaven minuts de dos quarts de nou per una fuita de gas exterior. En concret, s'ha trencat una canonada d'un dipòsit de gas propà a la urbanització de la capital del Montsià. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En conseqüència d'aquest incident, els Bombers de la Generalitat han activat tres dotacions i s'han desplaçat fins al punt del succés. Com a mesura preventiva s'han confinat dos habitatges situats al davant del dipòsit. Tot seguit, els Bombers han avisat al tècnic de l'empresa, s'ha tancat la clau de pas del gas i s'han fet lectures amb l'explosímetre.

Un cop les lectures han estat positives i no hi havia perill, s'han desconfinat els veïns i l'incident de la fuita de gas s'ha deixat en mans del tècnic. Afortunadament, a causa de l'incident no hi ha hagut cap persona ferida.