Camió dels Bombers en arxiu

Ensurt a Reus: Crema el rètol lluminós d'un establiment a l'avinguda de Pere el Cerimoniós

Els fets es van produir al voltant de les 21.00 hores d'ahir dissabte, 5 de desembre | No hi va haver persones ferides, ni va caldre desallotjar ningú

Ensurt per un petit incendi a l’avinguda de Pere el Cerimoniós, a la ciutat de Reus (Baix Camp). A les 21.09 hores d’ahir dissabte, 5 de desembre, els serveis d’emergència van rebre l’avís d’un foc que cremava el rètol lluminós d’un establiment situat al número 74 de la via. Al lloc dels fets, els Bombers van comprovar que es tractava d’un incendi al mecanisme d’obertura automàtic de la porta d’un comerç, concretament un ‘sex shop’, que va calcinar la caixa elèctrica. El portal contigu, precisament, va quedar ple de fum, que no va afectar els habitatges de l’immoble. Els Bombers de la Generalitat hi van enviar tres dotacions terrestres i, afortunadament, no hi va haver ferits ni cap persona desallotjada.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!


Comentaris