Demanen 20 mesos de pres贸 per a un revisor del gas que va robar 15.000 euros a un client d'Amposta

La v铆ctima, de 83 anys, li havia revelat que guardava diners al fals sostre del bany
Demanen 20 mesos de pres贸 per a un revisor del gas que va robar 15.000 euros a un client d'Amposta | TarragonaDigital

Un revisor del gas s'enfronta a 20 mesos de pres贸 per robar 15.000 euros a un client d'Amposta. Els fets es remunten al 13 de febrer de l'any passat quan el processat va acudir a fer un servei al domicili de l'home, de 83 anys. Quan va arribar el moment d'abonar la factura, l'anci脿 li va dir que no tenia prou diners en efectiu i li va demanar que li baix茅s una caixa de pl脿stic que tenia al fals sostre del bany i on guardava 23.000 euros en diversos sobres. Un cop fet el pagament, l'acusat va marxar del domicili. Al cap d'un mes, per貌, l'acusat va tornar a l'habitatge per fer una revisi贸 i, en aquella ocasi贸, un cop cobrat el servei, va demanar perm铆s a l'home per anar al lavabo. Aleshores li va furtar tres sobres amb 5.000 euros cadascun.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

La fiscalia demana per a l'home un any de pres贸 per un delicte de furt amb l'agreujant de confian莽a perqu猫 considera que es va aprofitar de la relaci贸 que havia generat amb la v铆ctima per prendre-li els diners que guardava a la caixa de pl脿stic. La fiscalia tamb茅 demana que l'acusat o, subsidi脿riament, l'empresa on treballava, retornin al perjudicat els 15.000 euros que encara no ha recuperat, a m茅s dels corresponents interessos legals. El judici del cas es far脿 en un jutjat penal.

"馃殧El dur铆ssim c脿stig per emp猫nyer un home en patinet el猫ctric per la vorera a TGN" "馃敟TGN: Incendia la moto de l'exparella i acaba cremant-ne 11 m茅s i 1 caseta de loteria"