Enxampat saltant-se el confinament mentre circula triplicant la taxa d'alcoholèmia a Reus

La Guàrdia Urbana l'enxampa durant un control de trànsit
El conductor anava borratxo | Guàrdia Urbana de Reus

Continua el confinament i no es permet circular a les persones sense cap dels motius essencials decretats per l'estat d'alarma. A la ciutat de Reus, la Guàrdia Urbana s'ha trobat una gran sorpresa en aturar un conductor mentre realitzava un control de trànsit a l'avinguda de Bellissens.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Enxampat begut

La Guàrdia Urbana de Reus realitzava un control rutinari de circulació a la ciutat. En concret, aquest cop el feien a l'avinguda de Bellissens, en una de les entrades a la capital del Baix Camp des de la T-11.

Un dels conductors aturats en aquest control, els agents es van trobar amb una persona que presentava símptomes d'anar begut. En aturar-lo i realitzar-li la prova d'alcoholèmia, l'ocupant del vehicle va donar un resultat positiu de 0,84 mil·ligrams per litre d'aire expirat, triplicant la quota permesa d'alcohol.

Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana de Reus ha imputat el conductor per cometre un delicte contra la seguretat viària. A més, en tractar-se de l'estat d'alarma, també s'ha aixecat una acta per incomplir l'ordre de confinament

"🚨El càstig pels homes que van destrossar un cotxe dels Mossos a Móra d'Ebre" "😡INDIGNANT delicte a un avi confinat a casa seva a Valls"