Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local de Cambrils

Cambrils: Denuncien penalment un conductor que quasi triplicava la taxa d'alcoholèmia permesa

Els fets es van produir durant la matinada de diumenge, 18 d'octubre | La Policia Local també va aturar dos individus més, per diverses infraccions viàries

Nous episodis d’alcoholèmia al volant als carrers de Cambrils. Durant la matinada de diumenge, 18 d’octubre, la policia local del municipi va interceptar un conductor que gairebé triplicava la taxa d’alcoholèmia permesa —0,25 mg/l— circulant pel passeig de Sant Joan Baptista de la Salle. Els fets, precisament, es van produir a les 0.08 hores, segons fonts policials, i la persona implicada va abocar un resultat positiu de 0,71 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat; més, circulava sense carnet. Amb això, els agents li van obrir diligències penals.

Hores més tard, passades les 19.00 hores, la Policia Local de Cambrils va denunciar a Vilafortuny un conductor per no realitzar un curs pendent de reeducació viària. Alhora, els agents locals també van intervenir un altre vehicle que circulava sense l’assegurança obligatòria ni el pertinent certificat de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV). En aquest cas, l'ocupant també tenia antecedents policials per diversos robatoris.