Uns seients d'un autobús

Denuncien dos conductors d'autocar a Vila-seca per nou infraccions de trànsit

No feien els descansos obligatoris, posant en risc els 44 passatgers que viatjaven a l'autocar procedent de la Jonquera

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dos conductors d'autocar, de 44 i 55 anys, tots dos veïns de Jaén, per haver comès nou infraccions a la Llei de Seguretat Vial. Segons informen fonts dels Mossos, els fets van succeir dissabte passat, 14 de novembre, al voltant de les quatre de la matinada a l'autopista AP-7 al terme de Vila-seca, en concret, al punt quilomètric 258,3. En aquest punt la patrulla va aturar un autocar amb 44 passatgers que es dirigia cap a Jaén procedent de la Jonquera. El conductor anava acompanyat d'un altre xofer de substitució, tot i que inicialment ho va intentar ocultar perquè cap dels dos havia complert amb els descansos  obligatoris.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els mossos van constatar que durant les darreres 29 hores el vehicle només s'havia aturat 2 hores i 34 minuts, la qual cosa va comportar un risc pel passatge. Davant d'això, els policies van decidir immobilitzar-lo en una àrea habilitada pròxima per atendre els passatgers i gestionar la continuació del seu viatge.

Concretament, se'ls va denunciar per no expedir els bitllets, no disposar del títol homologat per realitzar transport públic de viatgers, dues denúncies més per no respectar el temps de descans i dues més per irregularitats en el tacògraf. També se'ls va denunciar  per no facilitar informació als agents, no respectar el descans diari i dur a terme una conducció ininterrompuda igual o superior a les 8 hores.