Els Mossos d'Esquadra efectuant un control policial a la rotonda de la T-11 a Tarragona

Detenen un home per fugir d'un control policial i trencar l'ordre de confinament a Creixell

L'home havia trencat l'ordre confinament després de passar la nit a casa la seva parella

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada un home que ha fugit d'un control policial. L'individu és un veí del Pont d'Armentera, de 31 anys, que ha passat la nit a casa de la seva parella a Torredembarra. Se li atribueix un delicte de desobediència i conducció temerària. L'home ha fugit del dispositiu establert a la N-340, al voltant de les set del matí, quan es desplaçava al seu domicili i els Mossos l'han traslladat a la comissaria de Creixell. Està previst que passi a disposició judicial al jutjat de guàrdia del Vendrell.

Per una altra banda, els Mossos d'Esquadra han sancionat 24 conductors per incomplir les restriccions de l'estat d'alarma aquest dissabte en un control a la T-11 de Tarragona. La majoria dels infractors volien accedir a l'àrea comercial de les Gavarres i es desplaçaven per comprar fora dels seus municipis sense cap justificació.

A tall d'exemple, la policia catalana ha multat una veïna del barri de Bonavista de Tarragona que tornava de comprar en un establiment del municipi de Riudoms. Un altre cas és el d'un home que ha estat multat dues vegades en poc menys de mitja hora. El conductor es dirigia a comprar a la Canonja quan ha estat sancionat per la Guàrdia Urbana de Reus. Al cap de poca estona, ha intentat dirigir-se als establiments comercials de les Gavarres i, novament, ha estat multat.

 

Més controls arreu de la demarcació de Tarragona

Els Mossos d'Esquadra també han aixecat sis actes per compres no justificades a un control policial fet a mig matí al barri de Sant Pere i Sant Pau. També han sancionat vuit persones a la T-310 a Mont-roig del Camp. D'aquests vuit infractors, tres s'han denunciat perquè es desplaçaven cap a segona residències.

  


Comentaris