Imatge d'una patrulla de la Policia Local d'Amposta

Denuncien vuit joves per reunir-se en un local de matinada a Amposta

Els identificats infringien el toc de queda i excedien el nombre màxim de persones en una mateixa reunió social

La Policia Local d'Amposta ha denunciat vuit joves, entre els quals hi ha menors, per reunir-se en un local de matinada a la localitat, segons han informat fonts policials a l'ACN. Els nois es trobaven reunits en el seu club al voltant de les dues de la matinada, i han estat denunciats per infringir el toc de queda establert a partir de les deu de la nit a tot Catalunya, i per excedir el límit màxim de sis persones que poden participar en una mateixa reunió social.

Enxampat robant al centre d'Amposta en ple toc de queda

Fa quinze dies la Policia Local d'Amposta ja va detenir i sancionar un home que havia comès fins a quatre robatoris en diversos establiments de la ciutat durant el toc de queda. El detingut, un veí d'Amposta de 44 anys, sortia durant el toc de queda i cometia els robatoris amb força, fins a quatre en dues setmanes. Mossos i Policia Local va establir un dispositiu policial per tal d'enxampar-lo i finalment el van trobar amagant-se en un edifici. L'home, que acumulava fins a 40 antecedents policials, va ser detingut i posteriorment posat en llibertat amb càrrecs. 

La nit de dijous passat, 10 de desembre, la policia local ampostina va enxampar un altre lladre que duia a les mans un objecte que acabava de robar de l'interior d'un cotxe aparcat. Els agents el van sorprendre i el van detenir.


Comentaris