Desallotgen 30 veïns per l'incendi d'una bicicleta elètrica a Tortosa

La bicicleta s'ha reescalfat mentre s'estava carregant
Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat en un incendi | Tarragonadigital

Una trentena de veïns s'han desallotjat el migdia d'aquest dilluns, 18 de novembre, per un incendi a Tortosa originat per una bicicleta elèctrica que s'estava carregant. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, a dos quarts de dues del migdia han rebut l'avís d'un incendi en un edifici de cinc plantes ubicat al passeig de Joan Moreira de Tortosa. El que estava cremant era una bicicleta elèctrica que s'ha reescalfat mentre es carregava i s'ha incendiat. La bicicleta cremava als baixos de l'edifici, on hi ha un local amb una empresa que es dedica a serveis de manteniment.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que quan han arribat al lloc de l'incendi, l'edifici ja havia sigut autoevacuat per precaució i una trentena de veïns eren al carrer. Al cap de vint minuts, a les 13.48 hores, els Bombers ja havien apagat el foc i han ventilat l'edifici, que ha quedat afectat pel fum. Els veïns del bloc de pisos han pogut tornar a casa seva cap a les 14.25 hores. 

"❗👮‍ ATENCIÓ: Cau una gran xarxa d'explotació sexual instal·lada a TGN" "👮❗Detingut per conduir begut i sense carnet pels carrers de Cambrils"