Un control de la Guàrdia Urbana de Reus

Desallotgen un local de Reus per incomplir diverses normes de prevenció de la Covid-19

La Guàrdia Urbana de Reus ha aixecat 116 actes des de divendres

Cap de setmana mogut a la capital del Baix Camp. Mentre les dades de la Covid-19 no són gaire esperançadores a la ciutat de Reus i la velocitat de propagació del virus gairebé està al 2, se segueixen vivint situacions on no es compleixen les restriccions de prevenció del virus.

La Guàrdia Urbana de Reus, des del divendres, ha aixecat més d'un centenar d'actes, així com desallotjar un local incomplint les restriccions. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Un local de Reus, desallotjat

L'incompliment de les restriccions de les mesures de prevenció de la Covid-19 s'ha convertit en un habitual entre els veïns i veïnes de la demarcació de Tarragona. Aquests casos també es traslladen a establiments d'oci nocturn, bars o restaurants. 

La Guàrdia Urbana de Reus ha informat aquest dissabte a la nit a les xarxes socials d'un incident en un local del raval de Santa Anna. Els agents de la policia reusenca han hagut de desallotjar-lo perquè hi havia un excés d'aforament, a més d'estar incomplint les restriccions de la Covid-19.

Entre algunes de les mesures que no es complien, s'estava permetent el consum de tabac en pipes d'aigua. A l'interior d'aquests hi havia una trentena de persones, superant el màxim permès.

Més d'un centenar d'actes aquest cap de setmana

Des de divendres a diumenge al matí, la Guàrdia Urbana de Reus ha aixecat 116 actes per diversos motius. Pel que fa a incompliments de mesures anti-covid n'han estat 92. 

Un total de 37 han estat per no portar mascareta; 29 per saltar-se el confinament nocturn; 12 per trobades amb més de 6 persones i 10 al sector de la restauració.