Greus desperfectes al cementiri del Pont d'Armentera a causa del temporal

L'Ajuntament del municipi preveu demanar una subvenció pels danys materials, ja que el recinte no té cap assegurança
Els xipresos afectats tenien diversos metres d'alçada | Ajuntament Pont d'Armentera

El cementiri municipal del Pont d'Armentera s'ha vist greument afectat a causa del temporal Glòria d'aquests dies. Segons ha informat el consistori local, els aiguats i les ventades d'aquesta matinada passada han provocat la caiguda d'alguns arbres monumentals de l'interior del cementiri. 

Es tracta de diversos xiprers d'una alçada molt considerable, que no han resistit les inclemències meteorològiques i s'han precipitat damunt de diversos nínxols. A causa d'això, s'han produït destrosses en el ferm del recinte i en diversos marges i nínxols. 

A primera hora d'aquest matí, l'Ajuntament pontarrí ja ha començat les tasques per a retirar els arbres i preveu demanar una subvenció pels danys materials, ja que el cementiri no té cap assegurança que cobreixi aquests desperfectes. Per altra banda, també es demana tenir prudència en tota la zona propera a la llera del riu, ja que el cabal és molt frondós i existeix cert perill.

Els operaris municipals treballen a les instal·lacions des de primera hora del matí | Ajuntament Pont Armentera

"❗🚄 ATENCIÓ: Interrompuda la circulació de trens de l'R15 per despreniments" "🔴COMPARTIU: Desapareix una menor de 14 anys a Tortosa"