Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

Denuncien un camioner a Roda de Berà que acumulava set sancions al volant

L'individu circulava a 125 quilòmetres per hora en un tram limitat a 90 per al seu vehicle

Un agent fora de servei dels Mossos d'Esquadra circulava per l'AP-7 a l'altura de Roda de Berà quan un camió, per sorpresa, va començar a avançar altres vehicles a 125 quilòmetres per hora, en una via on el seu camió tenia limitada la velocitat a 90. Els fets van passar el vespre del passat 22 de maig, i en aturar el conductor  van descobrir com el llistat de fets sancionables  anava augmentant. En total, els Mossos l'han denunciat per set motius diferents.

Excés de velocitat, conduir sense el cinturó ben cordat, tres persones a la cabina, més de vuit hores seguides de conducció, pneumàtics desgastats i en mal estat, tacògraf manipulat i limitador de velocitat espatllat. Aquesta és la conclusió a la qual van arribar els agents per sancionar  l'individu, de 45 anys, nacionalitat marroquina i sense domicili conegut. El camió  transportava síndries a Tarragona i venia des d'Almeria.

L'import de les sancions  és de prop de 7.000 euros, tot i que el ràpid pagament ha reduït els pagaments finals a prop de 4.000, segons ha detallat el mateix cos dels Mossos  a través d'un comunicat.