Detingut un home per violència de gènere al barri del Carme de Reus

L'individu havia sigut denunciat per la seva parella la mateixa tarda

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor dels delictes de violència en l'àmbit de la llar, amenaces i violència de gènere. Els fets van tenir lloc aquest divendres, 19 de setembre, al barri del Carme de Reus, i la detenció va provocar molta expectació entre els veïns del carrer Alt del Carme, ja que l'individu va oposar molta resistència.

Segons han informat els Mossos, a primera hora de la tarda d'aquest divendres van rebre la denúncia per part d'una dona on relatava diversos fets que podrien suposar delictes de maltractament per part de la seva parella. Els Mossos van analitzar la denuncia i treballar les diligències, fins que finalment es va donar l'ordre de detenció de l'home. 

Cap a dos quarts de vuit del vespre, però, els Mossos van rebre l'avís d'un home que estava intentant entrar a una casa del carrer Alt del Carme. Es tractava d'un home alterat que donava cops insistentment per tal d'entrar al domicili d'una dona. Les investigacions dels Mossos van permetre esbrinar que l'home es tractava del denunciat aquella mateixa tarda per part d'una dona, i que estava comissionat per ser detingut.

La policia catalana es va desplaçar fins al lloc dels fets per tal de detenir l'individu, el qual en un primer moment es va mostrar col·laborador, però en el moment en què els agents van voler emmanillar-lo, l'home va intentar fugir. Un dels policies el va perseguir, va aconseguir retenir-lo i entre tres agents el van reduir, mentre l'home oposava molta resistència. Finalment, els Mossos van poder detenir l'home, de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, que resta a l'espera de passar a disposició judicial. 

En sentir crits i sorolls, diversos veïns van alterar-se pel succés i van sortir a les finestres i als balcons per esbrinar què passava, i fins i tot algun veí va gravar en vídeo el moment en què els agents reduïen el detingut.

"Espectacular vídeo d'un incendi provocat per un llamp a Torredembarra" "Urgent: Espectacular accident amb ferits entre dos vehicles al Baix Penedès"