Un cotxe patrulla de la Policia Local del Vendrell

Detenen un jove que amb una ordre de recerca que va ocupar un antic bar a Creixell

El detingut va ser descobert mentre la Policia Local identificava algunes persones que havien ocupat el bar Creixell - Cal Bessó

La Policia Local de Creixell ha detingut durant el matí d'aquest dimarts 11 d'agost un home que tenia una ordre de recerca, detenció i ingrés a la presó dictada pel Jutjat d'Instrucció 5 de Barcelona. El detingut és un jove de tan sols vint-i-dos anys que ha estat descobert mentre una patrulla feia tasques identificatives a diferents persones que van ocupar fa uns dies l'antic Bar Creixell - Cal Bessó de la mateixa localitat.

La Policia Local de Creixell ha instruït les diligències del cas, i el detingut, que va ocupar el bar juntament amb altres persones, serà traslladat pels Mossos d'Esquadra a la Ciutat comtal i posat en les pròximes hores a disposició del jutjat que el reclamava.

Patrulles ciutadanes combaten les ocupacions al Montmell

Tal com ha succeït a Creixell amb l'antic bar Creixell - Cal Bessó, el nucli de Coma-ruga i el Montmell estan patint en els últims mesos un increment de les ocupacions. En el cas del segon municipi, els veïns d'alguns nuclis com Mas Mateu i el Mirador del Penedès han creat una plataforma a través de la qual han posat en marxa patrulles ciutadanes, inclús nocturnes, que pretenen evitar furts, robatoris i, sobretot, ocupacions.

Malgrat que els Mossos d'Esquadra desaconsellen aquesta iniciativa pel perill que pot suposar, els veïns han pogut aturar fins a quatre ocupacions en el darrer mes, sempre sense fer cap ús de la violència, la qual cosa els ha permès comptar amb el suport de l'Ajuntament.


Comentaris