Imatge de diners i joies intervinguts pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos enxampen a la Pineda tres lladres que acabaven de robar en un pis de Reus

Agents de paisà sospiten de l'actitud vigilant de tres persones i els troben material sostret

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat de delinqüència de la comissaria de Vila-seca, van detenir ahir, 2 de desembre, un noi i una noia que acabaven de robar, presumptament, en un pis de Reus.

Es tracta de dos joves, d'entre 18 i 22 anys, de nacionalitat croata i sense domicili conegut, a qui se li imputa un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili. Segons detalla el cos de Mossos d'Esquadra, els fets van ocórrer pels volts de les 12 del migdia.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Al carrer Enric Caruso de la Pineda, dos agents de paisà van observar com tres persones, dos homes i una dona que havien estacionat el cotxe, mostraven una actitud vigilant. Els dos homes van començar a caminar junts, mentre li feien un gest a la dona perquè s'allunyés, fet que va cridar l'atenció dels agents.

Davant aquests fets, els agents van començar a seguir-los discretament, però els homes van detectar la presència policial i van arrencar a córrer. Els Mossos van poder-los interceptar i van identificar-los, sense que aquests poguessin donar un motiu coherent pel qual es trobaven a la Pineda.

Troben joies, rellotges i una llibreta d'estalvis de la víctima

Seguidament, els agents de paisà van procedir a l'escorcoll als tres individus i al vehicle en què viatjaven, on es van trobar rellotges d’alta gamma, joies, moneda estrangera i nacional, gran quantitat d’eines utilitzades habitualment per cometre il·lícits penals, una llibreta d’estalvis, una guardiola i un rebut de zona blava de Reus d’un carrer molt proper al domicili de la víctima.

Els policies van demanar a la Sala Regional de Comandament que identifiquessin i localitzessin al titular de la llibreta, que va resultar que havia trucat al 112 feia poca estona, denunciant un robatori al seu domicili de Reus.

La víctima, que es trobava amb agents d'investigació de la comissaria de Reus, va reconèixer les joies que havien estat sostretes als arrestats a la Pineda mitjançant una prova fotogràfica. Amb tots els indicis incriminatoris, els Mossos d’Esquadra van detenir les tres persones a la Pineda per un robatori amb força a domicili a Reus.

Els detinguts passaran en les pròximes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.


Comentaris