Detingut un veí de la Torre en intentar fugir a peu de la Policia Local i enxampat amb marihuana

Utilitzava capses de tabac de cargolar cigarretes per amagar cannabis
Enxampats amb 200 grams de marihuana | Anna F.

La Policia Local de Torredembarra va detenir una persona la matinada del divendres 22 de maig, per un delicte contra la salut pública. Els agents el van enxampar mentre realitzaven un control preventiu de seguretat ciutadana al carrer de Pompeu Fabra.

Amaga la droga darrere un contenidor

Al voltant de tres quarts de quatre de la matinada del divendres, els agents de la Policia Local de Torredembarra van observar una persona que sortia d'un portal i que en veure presència policial, es va acotxar i va començar a caminar ràpid, alhora que intentava amagar una bossa de color blanc.

Els agents, en veure el moviment del detingut, en van fer seguiment fins que van veure que deixava una bossa al costat d'un contenidor i va fugir del lloc. Una de les patrulles va aturar la persona per a identificar-la, mentre una altra patrulla es va desplaçar al contenidor i va comprovar que a l'interior de la bossa blanca hi havia capses de plàstic i al seu interior, van trobar-hi 200 grams d'una substància que semblava marihuana

Tot seguit, els agents van procedir a la detenció d'aquesta persona, veïna del municipi del Baix Gaià.

"Alerta: Un fals policia invita una menor a pujar al seu cotxe a Salou" "Atenció: Tallada l'AP-7 a TGN en sentit nord per un l'accident d'un camió"