Violència masclista i lesions i amenaces: dues detencions durant els últims dos dies a Torredembarra

Els fets es van produir durant la matinada de diumenge i dilluns, respectivament
La Policia Local de Torredembarra, en una imatge d'arxiu | Anna F.

Doble actuació policial a Torredembarra. Durant la matinada de diumenge, 14 de juny, la Policia Local va rebre l’avís d’un mosso d’esquadra fora de servei informant que una dona demanava socors per una possible agressió de la seva parella. La policia torrenca, immediatament, va acudir al lloc dels fets i, en arribar, van localitzar dos homes enfrontats cara a cara. Un, era el presumpte agressor i l’altre, l’agent dels Mossos d’Esquadra, que el retenia.

La víctima, precisament, va explicar que la seva parella havia arribat a casa begut i l’havia escridassada fins a agredir-la. L’home, veí de Torredembarra, va ser detingut per un delicte de violència masclista i va passar a disposició judicial. En aquell moment, relata la policia, es va mostrar agressiu i van insultar els agents.

Segona actuació, la matinada de dilluns

L’endemà, durant la matinada de dilluns, 15 de juny, la Policia Local de Torredembarra va detenir una dona com a presumpta autora d’un delicte de lesions, amenaces, danys i coaccions. Els fets, concretament, es van produir al voltant de tres quarts d’una de la matinada, quan la víctima va denunciar la seva companya de pis perquè l’havia agredit, havia trencat diversos objectes personals i del domicili, i no la deixava accedir a l’habitatge.

Els agents van acompanyar la denunciant a l’immoble i van comprovar que la companya de pis era a l’interior però, efectivament, no obria la porta. Després de diversos intents de comunicació i amb autorització de la inquilina, víctima dels fets, els policies van accedir a l'habitatge amb l’ajuda d’un serraller. Un cop a l’interior, la presumpta agressora es va tancar al lavabo, sense obrir la porta als agents, insultant-los i amenaçant-los. Després d’un diàleg d’uns vint minuts, la van poder detenir per un delicte de lesions, amenaces, danys i coaccions. L’arrestada va passar a disposició judicial.

"Aquesta tarda: 4 ferits en un accident entre 2 cotxes a Reus" "Ara mateix: Importants retards als trens de TGN per persones a les vies"