Els objectes requisats pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urban de Reus en un operatiu al barri de la Muralla

Detenen dues persones en una operació contra el tràfic de drogues al barri de la Muralla de Reus

En l'operatiu policial es va desarticular el punt de venda de droga

La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres, 21 d'octubre, dues persones com a presumptes autors d'un delicte de tràfic dedrogues. En l'operatiu conjunt entre tots dos cossos policials es va desarticular el punt de venda de droga al barri de la Muralla

La policia reusenca va rebre diverses informacions que al carrer del Roser de la ciutat podria haver-hi un punt de venda de droga al detall. En conèixer aquest cas, i després de la confirmació de la Unitat d'Investigació de la Guàrdia Urbana, agents d'ambdós cossos policials van muntar un equip conjunt per investigar el cas.

Durant els mesos de setembre i octubre, després de múltiples gestions policials i investigacions, es va comprovar que un home i una dona, de 27 i 20 anys, que resideixen en un pis del carrer del Roser, es dediquen a la venda de substàncies estupefaents.

En diverses ocasions, els agents van fer comisos de drogues a persones que havien mantingut contacte amb els investigats, fos accedint al pis o amb passis a la via pública. Principalment les intervencions van ser de marihuana, però també d'haixix i MDMA.

En acreditar l'activitat delictiva, es va realitzar l'entrada i perquisició al domicili utilitzat com a punt de venda principal. Un cop dins es va trobar un petit mercat de la droga amb molta varietat de substàncies: 5 quilograms de cabdells de marihuana, 51 pastilles d’èxtasi, 10 dosis d'LSD, 13 grams de cristall, 64 grams d’haixix i 40 monodosis de marihuana.

En l'escorcoll també es van localitzar bàscules de precisió, material per a la distribució de la droga en monodosi, diners en efectiu i un matxet. Els detinguts, l’home amb una vintena d’antecedents per diversos delictes, passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus durant les properes hores.


Comentaris