Mossos d'Esquadra

La Policia Local i els Mossos detenen dos lladres a Roda de Berà

També s'han denunciat diverses persones per delictes contra la seguretat viària

El reforç policial de Mossos d'Esquadra, que en els darrers dies han actuat de manera conjunta a Roda de Berà amb la Policia Local, ha donat els seus resultats en les primeres jornades d'actuació. La policia catalana i la rodenca han muntat dispositius de seguretat ciutadana emmarcats en la prevenció i seguretat pel  recent repunt en robatoris en habitatges al municipi.

Dues persones detingudes en els dispositius de seguretat dels darrers dies de Mossos i Policia Local de Roda de Berà

En els dos dies en què han funcionat els dispositius conjunts —aquest dimecres i dijous, 20 i 21 de novembre—,  s'han detingut dues persones amb l'objectiu de prevenir robatoris. En el cas d'una d'elles no se n'han conegut més detalls, més enllà que els Mossos d'Esquadra van fer-se càrrec del seu trasllat a seu judicial.

En el segon cas, es tracta d'un veí de Sabadell al qual s'estava investigant des de l'estiu passat. Seria l'autor d'un robatori a un habitatge del carrer de Sant Llorenç de Roda de Berà, la nit del passat 14 d'agost. L'individu està acusat de robatori amb violència, intimidació i lesions.

Quatre persones denunciades per diversos delictes contra la seguretat del trànsit

A més, en aquests dispositius també s'han obert diligències contra diverses persones per delictes contra la seguretat del trànsit. En el cas de dos d'ells, se'ls va immobilitzar el vehicle que conduïen ja que no comptaven amb cap punt en el permís, no tenien l'assegurança obligatòria i tenien la ITV caducada des de 2018. Tots dos conductors ja tenien antecedents judicials per conduir sota els efectes de l'alcohol  i ara hauran d'afrontar els respectius judicis ràpids.

També es va denunciar el conductor d'un patinet elèctric, ja que va donar més de 0,50 mg/L en el control d'alcoholèmia per aire expirat que se li va practicar. Finalment, es va denunciar una quarta persona, que va donar positiu en un control de drogues.