Imatge d'un control dels Mossos d'Esquadra

L'irresponsable conductor de Reus que va posar en perill els usuaris de l'N-420

Ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària i sota els efectes de l’alcohol, sense haver obtingut mai el permís i atemptat, resistència i desobediència contra els agents de l’autoritat

Els Mossos d'Esquadra han vist com es repetia una situació viscuda el passat divendres a les carreteres del Baix Camp, quan un veí de Reus conduïa temeràriament i sota els efectes de l'alcohol i drogues i intentava fugir de la policia catalana. Aquest dimarts, segons informen, un home de 25 anys, de nacionalitat hondurenya i veí de Reus, que conduïa de forma temerària, begut i sense permís de conduir mentre intentava fugir d'ells. 

Als volts de les 22.15 hores de la nit, al carrer B de Riudecols es va produir la detenció del reusenc, després d'aconseguir aturar el vehicle que circulava per l'N-420 en sentit Falset fent ziga-zagues. Els agents dels Mossos d'Esquadra van intentar aturar-lo, però aquest va desobeir les ordres. En aquests moments va ser quan va estar a punt de col·lidir frontalment amb altres usuaris de la via, després de diversos avançaments a gran velocitat, en línia continua i en diversos revolts sense visibilitat. 

Un cop aturat al municipi del Baix Camp, van observar que l'home presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Aquest fet es va confirmar amb el resultat de la prova d'alcoholèmia, que va ser de 0,67 mg/l, gairebé el doble de la taxa permesa. A tot això, s'afegeix que en fer les comprovacions pertinents, es va veure que no havia obtingut mai el permís de conduir. 

Quan els agents el van informar de la seva detenció, es va mostrar molt agressiu  i va oposar una forta resistència, agredint els agents causant-los lesions i també danys materials al vehicle. El detingut com a presumpte autor dels delictes  de conducció temerària i sota els efectes de l’alcohol, sense haver obtingut mai el permís i atemptat, resistència i desobediència contra els agents de l’autoritat, ha quedat en llibertat  avui amb l'obligació de presentar-se davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus quan sigui requerit.