Nova detenció per l'onada de robatoris als barris de Ponent de Tarragona

Des dels Mossos d'Esquadra no descarten més detencions en els propers dies arran dels diversos furts que s'han produït des de finals de desembre

L'onada de robatoris que des de finals de desembre està sacsejant els barris de Ponent de Tarragona podria tenir els dies comptats. Els Mossos d'Esquadra han anunciat la detenció d'una persona aquest dilluns 13 de gener, com a responsable del furt en tres comerços situats als carrers Gran Canaria, Vespella i Deltebre del barri de la Granja de Tarragona. Els robatoris van tenir lloc entre el 3 i 4 de gener i, segons van poder comprovar els investigadors, un home va forçar la reixa metàl·lica i la porta principal dels tres locals per accedir-hi. Malgrat que en els dos primers furts no va poder prendre res, en el tercer es va emportar diners en efectiu i diversos aparells electrònics.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra van poder comprovar les imatges de seguretat enregistrades per les càmeres dels establiments assaltats i van identificar l'autor: un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona. A més, van comprovar que comptava amb 12 antecedents per robatoris amb força i violència i residia al mateix barri de la Granja, on s'havien produït els robatoris, pel que es va procedir a la seva detenció el passat divendres 10 de gener. En el moment de detenir-lo, el sospitós duia la mateixa roba que havia utilitzat durant els furts.

 

Més detencions per l'onada de robatoris

Aquesta detenció se suma a les ja anunciades la setmana passada, quan tres homes van ser caçats 'in fraganti' mentre robaven una pantalla d'un institut a la Rambla de Ponent de Campclar. Als barris de Ponent queden, però, encara diversos robatoris per tancar com és el cas dels dos que es van produir al camp de futbol municipal del barri de la Granja. El primer d'ells va ser el 30 de desembre, quan el Tarragona Futbol Club es va quedar sense gairebé el 100% del seu material esportiu, mentre que el segon es va produir tot just divendres passat al bar del recinte, d'on es van endur 300 euros en gelats i 200 euros en metàl·lic.

 

Arran d'aquesta onada, els Mossos van posar en marxa un dispositiu de seguretat ciutadana a la zona i ja han avançat que es preveuen noves detencions en els pròxims dies.