Detingut a Terol l'autor de dos robatoris en cases d'Ascó

Els fets es remunten al 23 de maig
Detingut a Terol l'autor de dos robatoris en cases d'Ascó | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de Terol ha detingut a la localitat de Villel, de la mateixa província aragonesa, el presumpte autor de diversos delictes de robatoris en habitatges, sostracció de plaques de matrícules i falsificació de documents públics, ocorreguts a Ascó durant el mes de maig.

Enxampen el lladre dels robatoris d'Ascó

Els fets es remunten al 23 de maig quan van succeir els fets al municipi de la Ribera d'Ebre. Presumptament, segons informa la Guàrdia Civil, el detingut va cometre diversos delictes de robatori en cases d'Ascó, on es va sostreure un vehicle i ferramentes diverses. Per accedir als habitatges va escalar.

Segons les investigacions de la policia espanyola, l'autor dels fets va arribar a la població d'Alcanyís, on es van sostreure unes plaques de matrícules per canviar-les per les originals del vehicle robat i, així, evitar ser identificat. A més, va vendre en una botiga de segona mà les ferramentes apropiades il·legalment.

A finals de maig, els efectius de la Guàrdia Civil de Terol van detenir al municipi de Villel al presumpte autor dels fets i acabar recuperant els objectes robats i tornats als seus propietaris. Les diligències que s'han instruït i el detingut han estat posats a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Terol.

"Alerta: Troben un home mort dins d'un cotxe en un barranc de Tarragona" "Desagradable sorpresa pels Bombers en deixar aparcat un camió a Botarell"