Un agent dels Mossos d'Esquadra fent una prova d'alcoholèmia a un conductor

Dos conductors beguts atemoreixen els usuaris de l'AP-7 tarragonina

Els incidents van succeir diumenge a Cambrils i dilluns a Tarragona | Tots dos han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra

L'AP-7 tarragonina s'ha convertit en un lloc perillós aquest diumenge i dilluns passat a causa de dos conductors beguts que significaven un perill a la circulació en aquesta zona. Els Mossos d'Esquadra han detingut els dos responsables dels fets, el primer després d'un accident a Cambrils  i fugida en direcció l'Hospitalet de l'Infant i l'altre en circular fent ziga-zagues a Tarragona  en sentit Barcelona. 

Té un accident a Cambrils i fuig completament beguda

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquest diumenge a la tarda, es va produir un accident  de trànsit a l'autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal de Cambrils. Tal com es va alertar, la conductora implicada en l'incident va fugir abans de l'arribada de la patrulla. Els agents, per aquest motiu, van fer recerca del vehicle escàpol i el van trobar circulant per la mateixa autopista en sentit sud. En posar-se en paral·lel, els mossos van observar que al vehicle viatjaven dues persones, la conductora i un acompanyant.

Tot seguit, es van situar davant del vehicle per guiar-lo fins a una sortida per fer les comprovacions  pertinents. En un primer moment, la conductora va seguir la patrulla, però va començar a reduir la velocitat fins a arribar a circular a 60 km/h i va intentar fugir de nou, però els mossos els van poder fer aturar al voral. 

En identificar-los, els agents van escorar el vehicle fins al polígon les Tàpies de l'Hospitalet de l'Infant on volien fer les proves d'alcoholèmia, però la conductora  s'hi va negar. Per aquest motiu, la dona de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïna d'Artés (Bages) va quedar detinguda  com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. En declarar a comissaria, va quedar en llibertat amb el compromís de presentar-se davant de l'autoritat judicial quan sigui requerida. 

Ziga-zagues a gran velocitat per l'AP-7

El serial de conductors beguts per l'AP-7 va continuar aquest dilluns. Un conductor de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, sota els efectes de l’alcohol i negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. 

Als volts de les cinc de la tarda, diversos conductors alertaven d'un vehicle fent ziga-zagues a gran velocitat per l'AP-7, sentit Barcelona, al seu pas per Tarragona ciutat. Els agents van aconseguir aturar el vehicle gràcies a perdre un pneumàtic  i la posterior col·lisió  amb una protecció de formigó.

L'individu va mostrar una actitud violenta i agressiva  i també es va negar a efectuar les proves d'alcoholèmia després de cinc intents consecutius. En un d'ells, es va obtenir un resultat de 0,83 mg/l en aire expirat.

Aquests fets es van produir en una hora d'elevada afluència de trànsit i coincidint amb nombrosos desplaçaments amb motiu de les dates festives. A més, va provocar la col·lisió lateral amb altres vehicles els quals van haver d'aturar-se i va posar en perill la vida d'altres conductors. Està previst que el detingut passi en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.