Dos agents dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra detenen dos traficants enmig de la plaça de la Pastoreta

Una parella de mossos d'esquadra de paisà van començar els moviments per una brusca frenada d'una furgoneta

La frenada d'una furgoneta enmig de la rotonda de la plaça de la Pastoreta va activar l'alerta d'una dotació de mossos, que feia tasques de seguretat ciutadana de paisà i prevenció davant de la venda de drogues al detall, que estava per la zona el passat dijous. A poc a poc, i en compte, els agents van posar el vehicle al costat per veure que tramaven. El resultat va ser l'intercanvi de droga  a una dona a canvi de 50 euros. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els agents es van identificar com a policies i van aturar la compradora de les substàncies estupefaents que ja fugia del lloc. La dona va entregar la droga que acabava de comprar, que ràpidament se l'havia amagat a la roba interior per no ser trobada. Tot seguit, van començar a identificar i escorcollar els venedors. 

Segons expliquen els Mossos d'Esquadra, un dels traficants  va ser reconegut per altres delictes de tràfic de drogues i, a més, sabien que el sospitós acostuma a utilitzar amagatalls per evitar que la policia li trobi les substàncies estupefaents que vol vendre. Amb l'arribada d'una patrulla uniformada, es va iniciar l'escorcoll i es van trobar a prop de 540 euros en efectiu. 

A l'interior del vehicle, es va trobar un estoig  a la porta del conductor. En obrir-lo, al seu interior es va trobar un retolador  tipus subratllador que, en treure-li el tap i la punta, amagava tres dosis més de cocaïna. En total, els  mossos els van intervenir 240 grams de droga. Per aquest motiu, es van detenir dos homes de 22 i 33 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Reus, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. 

El divendres van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus i van quedar en llibertat amb càrrecs.