Dos agents dels mossos d'esquadra

Detinguts tres joves francesos per robar a les habitacions d'un hotel de Salou

El jutge ha decretat l'ingrés a la presó dels implicats

Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou van detenir el passat divendres tres homes, de 18, 19 i 20 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força

Pels volts de les deu de la nit del mateix dia, responsables d’un hotel de Salou van alertar els mossos perquè durant la tarda uns clients van accedir a diverses habitacions per robar, fent ús d’unes claus mestres que algú havia sostret prèviament.  A banda de forçar la porta de les dependències on hi havia les claus, es va tenir coneixement que algú havia accedit a una habitació d’on van sostraure tabac i diners en efectiu. Posteriorment també es va poder determinar que van accedir a una altra habitació d’on finalment no es van emportar res i d’una temptativa frustrada pel mateix client que s’hi allotjava, el qual estava a l’interior. 

Es van confondre de clau

Una hora més tard, al voltant de les onze de la nit i després d’efectuar diverses comprovacions, els mossos van localitzar i detenir els presumptes lladres i alhora clients, a l’habitació que ocupaven i van recuperar els diners i el material sostret. L’establiment va sospitar d’ells perquè en una de les ocasions es van confondre i en lloc d’utilitzar una de les claus mestres, van intentar obrir amb la targeta de la seva pròpia habitació. Els responsables de l’hotel tenien registrada únicament una sola persona, la qual cosa fa pensar que els lladres ho van fer així per no aixecar sospites.  

L’endemà de la seva detenció, els mossos també van tenir coneixement que una altra clienta va trobar a faltar diners en efectiu i algun objecte electrònic. Els mossos treballen ara en la relació de tots els diners i material recuperat a l’habitació dels sospitosos per tal de retornar-los als seus legítims propietaris. Els tres detinguts van passar diumenge a la tarda a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar l’ingrés a presó de tots ells.


Comentaris