La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp en una plantació de marihuana

Dos detinguts per tenir una plantació de marihuana en una casa de Miami Platja

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig localitzen 916 plantes que pesaven 317 quilos

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp han detingut un home i una dona acusats dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluït elèctric després d'una intervenció en un habitatge de Miami Platja en  el qual hi han trobat 916 plantes de marihuana que pesaven 317 quilos. Segons estimen els agents, la droga tindria un valor al mercat que superaria els 2 MEUR.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La investigació va començar quan els policies van detectar una furgoneta  que els va semblar sospitosa, per l'horari i l'immoble d'on va sortir, i en la qual hi havia els arrestats: un home i una dona, de nacionalitat albanesa i domiciliats a Gavà. En escorcollar-la, hi van trobar 69 quilos de restes d'aquesta planta. Els policies van sospitar que la droga procediria d'un cultiu d'interior i va ser quan van localitzar l'habitatge.

L'actuació policial està emmarcada en un dels operatius que estableix la Guàrdia Civil, en aquest cas, denominada 'Operació Miller: Pla de resposta policial al cultiu i tràfic il·legal de marihuana i els beneficis del mateix'.