Fi al gran operatiu policial de Reus: Drogues, armes blanques i 10 detinguts

L'operatiu està coordinat pels dos grups policials
L'operatiu s'ha realitzat al barri de la Sardana | Laia Solanellas

Els Mossos d'Esquadra, en coordinació amb la Guàrdia Urbana de Reus, han posat en marxa un dispositiu policial contra un grup organitzat dedicat al tràfic de drogues. L'operatiu s'ha engegat a primera hora del matí d'aquest dimecres.

En l'actuació policial s'està realitzant diverses entrades en pisos del barri de la Sardana a la capital del Baix Camp, segons han informat Mossos d'Esquadra a aquest mitjà, en concret, algunes d'elles al carrer de la Sardana, el d'Antoni Aulestià i Pijoan i el Wad-Ras, on han escorcollat una barberia.


A més dels agents de la Guàrdia Urbana de Reus, la policia catalana ha activat la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC), l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i el Grup Especial d'Intervenció (GEI), l'organisme especialitzat en intervencions amb un alt risc de violència.

Drogues, armes i deu detinguts

L'operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Reus ha arribat a la seva fi. Després de tot el matí realitzant entrades al barri de la Sardana de Reus, on se n'han realitzat un total de sis, en cinc domicilis i un local. En aquestes s'han intervingut drogues, principalment cocaïna, diners en efectiu, armes blanques, on hi havia un matxet, i una pistola elèctrica.

Com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i pertànyer a organització criminal s'han detingut un total de 10 persones. Sis homes entre 20 i 39 anys, quatre de nacionalitat dominicana, un de nacionalitat espanyola i un altre de veneçolana. Així mateix, s'han detingut quatre dones, dues de 18 i 35 anys de nacionalitat espanyola i dues de 24 anys de nacionalitat colombiana.

Hi ha hagut 10 detinguts | Mossos d'Esquadra

Hi ha almenys sis detinguts | Laia Solanellas

Dispositiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Reus | Mossos d'Esquadra

"Urgent: Xoc entre un tràiler i 1 grua d'assistència amb 1 cotxe a sobre a l'AP-7 a TGN" "Greu accident a la T-330: Xoquen 2 cotxes i 3 persones queden atrapades"