Una imatge d'arxiu del Ball de Valencians

Dol al Camp de Tarragona per la mort d'Òscar Atance, tercera víctima de l'explosió química

Constantí, el seu poble, ha decretat un dia de dol oficial | Membre actiu de l'Esbart Santa Tecla, entitats i personalitats tarragonines s'han sumat a les mostres de condol

Dol a casa nostra per la mort del constantinenc Òscar Atance Roviratercera víctima de la forta explosió química d’ahir dimarts, 14 de gener. Rovira, operador de producció de la planta d’IQOXE, a la Canonja, ha perdut la vida al vespre d’avui dimecres, 15 de gener, a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Va ingressar al centre en estat crític, amb cremades d’extrema gravetat i, després d’hores de lluita i cures, no se n'ha sortit.

Membre actiu de l'Esbart Santa Tecla

Òscar Atance va estudiar a l’Institut Comte de Rius de Tarragona i era membre actiu de l’Esbart Santa Tecla de la ciutat, participant en les Contalles de Sant Magí i formant part del Ball de Valencians. Des de l’entitat festiva tarragonina ja han mostrat les seves mostres de condol i tot el suport a la família. L'Ajuntament de Constantí, per la seva part, ha decidit declarar un dia de dol oficial al municipi.

Demà dijous, 16 de gener, fins a les 20.00 hores, les banderes onejaran a mig pal a la seu consistorial. Des de la redacció de TarragonaDigital ens afegim a les mostres de condol a familiars i amics. En pau descansi.

També et pot interessar