Evacuen en helicòpter un home que ha patit una aturada cardiorespiratòria a Calafell

Els fets han succeït a la platja de Calafell mentre passejava
El SEM ha traslladat un home a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona | Ajuntament de Calafell

Gran ensurt el viscut aquest matí de diumenge, 29 de desembre, a Calafell. L'aterratge de l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a la platja ha cridat l'atenció de tots els veïns i veïnes del municipi. El motiu d'aquesta acció ha estat l'aturada cardiorespiratòria d'un veí de Calafell mentre passejava per la zona, segons informa l'Ajuntament de la localitat baixpenedesenca.

Pateix una aturada mentre passeja

Als voltants de les onze del matí, el servei d'emergències ha rebut l'alerta per una aturada cardiorespiratòria a Calafell. L'incident ha succeït als voltants de la platja del municipi del Baix Penedès quan, un home veí del carrer Mallorca, segons informacions de l'Ajuntament de Calafell, ha patit aquest problema mèdic. 

Fins al lloc de l'incident hi ha anat el Sistema d'Emergències Mèdiques amb l'helicòpter medicalitzat. Els sanitaris han atès el calafellenc i tot seguit l'han traslladat d'urgència a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per passar noves proves mèdiques.

"🔥 AQUEST MATÍ: Crema una pila de palla del Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí" "🔴 URGENT: Una persona ferida en un incendi a TGN"