Ferit crític en un greu accident laboral al polígon industrial de Valls

La víctima s'ha precipitat des de 4 metres d'altura, per causes que es desconeixen | Ha estat evacuada en helicòpter a l'Hospital de Bellvitge
Tres unitats terrestres del SEM, l'helicòpter medicalitzat i la Policia Municipal de Valls han acudit al lloc dels fets | Cedida

Gravíssim accident laboral al polígon industrial de Valls, a la comarca de l’Alt Camp. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), una persona s’ha precipitat des de quatre metres d’altura. Els serveis d'emergència han rebut avís a les 11.10 hores d'avui divendres, 10 de juliol. Immediatament, tres unitats terrestres i l’helicòpter medicalitzat del SEM han acudit al lloc dels fets. El vehicle aeri, precisament, ha aterrat al pàrquing del supermercat Esclat, a la carretera del Pla (C-37) i ha evacuat la víctima cap a l’Hospital de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat, en estat crític. De moment, no han transcendit més detalls de l'accident.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"Vídeo molt tens: Dur enfrontament entre joves i policia a Torredembarra" "Aquesta nit: Tiroteig amb ferits a Cambrils"