Dues ambulàncies del SEM.

Dues dones en estat greu en ser atropellades per una furgoneta desfrenada a l'Hospitalet de l'Infant

Els fets van passar divendres al matí

Terrible ensurt el divendres 30 d'abril a l'Hospitalet de l'Infant. Molts veïns i veïnes es preguntaven a les xarxes socials què estava passant en sentir el so de les sirenes dels serveis d'emergència. La realitat va correspondre en una distracció que podria portar conseqüències tràgiques, i és que, segons primeres informacions, el conductor d'una furgoneta es va oblidar d'activar el fre de i aquesta va acabar impactant contra tres dones que es trobaven a la zona.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els serveis d'emergències van rebre l'avís del succés a les 11.04 hores del matí del divendres 30 d'abril. Els fets van passar al carrer Baix Empordà, segons han explicat des del SEM, i tres dones van ser atropellades per una furgoneta sense conductor. Una d'elles va rebre ajuda del SEM al lloc dels fets i va ser donada d'alta 'in situ', mentre que les altres dues —de 64 i 76 anys— van ser traslladades a l'Hospital Sant Joan de Reus en estat menys greu.

Segons van explicar testimonis a les xarxes socials, la furgoneta de repartiment estava aparcada al carrer Baix Empordà i aquesta s'hauria desfrenat. A partir d'allí, va travessar el carrer Priorat, va passar per sobre d'una rotonda i va acabar atropellant les tres veïnes del municipi que estaven passejant a la zona. A més a més, la furgoneta també va causar danys de diversa consideració en el mobiliari urbà.