Tres policies desmantellant una plantació de marihuana

La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana 'outdoor' a Alcover

L'operatiu, en conjunt amb els vigilants municipals, va permetre localitzar 117 plantes de cànnabis en una terrassa del barri antic

Agents de la Guàrdia Civil de Cambrils, conjuntament amb els vigilants municipals d’Alcover (Alt Camp), han aconseguit desmantellar una plantació de marihuana amb 117 plantes a la terrassa d’un habitatge plurifamiliar del terme municipal alcoverenc. Segons fonts policials, la investigació va començar fa aproximadament dos mesos, quan es van tenir indicis d'una plantació clandestina de marihuana que estaria situada en un immoble cèntric del barri antic d’Alcover, cosa que va ser corroborada pels agents de vigilància del municipi.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Vigilància i desmantellament

Amb aquesta informació, es van posar en marxa diversos operatius per tal de trobar l’immoble, identificar el propietari o responsable del cultiu i, en última instància, desmantellar-lo. Durant diverses jornades, els agents van observar com, dia a dia, un veí de l’habitatge passava llargues estones a la terrassa comunitària, previsiblement, «dedicant-se a la cura i manteniment de la plantació», detalla el relat policial.

Així, divendres passat, 13 de novembre, la policia va identificar la persona responsable del cultiu qui, després de ser informada sobre el cas, va col·laborar amb els agents facilitant l’accés a la terrassa de l’immoble, on hi havia fins a 117 plantes de cànnabis satives a punt per a la recol·lecció. Per tot això, se li va prendre declaració a comissaria, com a investigat per un presumpte delicte contra la salut pública, i va ser posat en llibertat, a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls.


Comentaris