La Guàrdia Urbana denuncia el conductor que dissabte va travessar el parc de la plaça Imperial Tarraco

La plaça estava tallada per desenes de manifestants en suport al president Torra | L'identifiquen «per circular per zona restringida»
Imatge del vehicle, circulant per la zona del parc de la plaça Imperial Tàrraco | Cedida

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha identificat i denunciat el conductor que aquest dissabte a la tarda va decidir travessar el parc de la plaça Imperial Tarraco amb el seu vehicle per sortejar la manifestació convocada en suport al president Torra amb motiu de la seva recent inhabilitació política. Ho ha fet, però, per «circular per una zona restringida» i descarta que la voluntat de la imprudència fos amenaçar la seguretat dels manifestants.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Desenes i desenes de persones es van concentrar a partir de mitja tarda a la cèntrica rotonda tarragonina per seguir el plenari extraordinari dle Parlament i mostrar el seu rebuig a la mesura de la Junta Electoral, fet que provocava, previ anunci, que la plaça Imperial Tarraco romandria tallada per tal de possibilitar la protesta. El vehicle, però, va veure's arraconat a la plaça, sense poder sortir, i va decidir tirar pel dret i travessar la zona verda a tota velocitat per evitar els manifestants i seguir el seu camí.

 

 

Denuncien el conductor per «circular per una zona restringida», però en cap cas s'entén que posés en risc als manifestants

Els manifestants van increpar amb duresa al conductor, tal com es pot observar en el vídeo, i agents de la Guàrdia Urbana el van interceptar poc després per tal de fer-lo responsable de la infracció que va cometre de forma deliberada en circular per una zona on està prohibit, com és el cèlebre parc del centre de la rotonda tarragonina.

 

També et pot interessar