Roben a l'interior d'una furgoneta a Reus i els enxampen a Vilallonga del Camp

L'home ha estat detingut, mentre la dona serà requerida per l'autoritat judicial
Els autors del robatori van fugir | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest 22 de juny un home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle a Reus. A més del detingut, també s'investiga la dona, que també havia participat en el robatori.

Enxampats a Vilallonga del Camp després de robar

Als volts de les 10 del matí d'aquest dilluns els Mossos d'Esquadra rebien l'avís que hi havia un vehicle amb dos sospitosos que havien fugit del polígon industrial AgroReus. La fugida havia començat en haver robat diverses maletes amb eines de treball de dins d'una furgoneta. Havien accedit al seu interior després d'haver trencat el vidre d'una de les portes posteriors.

La víctima del robatori era un treballador que s'havia desplaçat fins a l'empresa amb la furgoneta al polígon reusenc per a realitzar uns treballs, quan va veure per una finestra que una parella li estava sostraient el material de dins del vehicle.

Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra van muntar diversos punts de control arreu de la demarcació i, amb les dades facilitades, la policia catalana van poder localitzar poc després a Vilallonga del Camp, el vehicle i els dos sospitosos del robatori, els quals havien començat a descarregar les eines sostretes.

L'home,  de 30 anys, de nacionalitat marroquí i veí de Vilallonga del Camp, amb deu antecedents policials per delictes patrimonials, va quedar detingut com a presumpte autor del robatori i està previst que passi  a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores. D'altra banda, la dona haurà de comparèixer com a investigada quan sigui requerida per l'autoritat judicial.

  

"Bones notícies: reapareix l'avi perdut del barri de Sant Salvador de Tarragona" "S'activa de nou la 'caça a l'incívic' als contenidors del Vendrell"