Dos agents dels mossos d'esquadra

Un home i una dona, detinguts per la violació d'una jove a Reus

La víctima va denunciar dues agressions sexuals en un mateix dia

.

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat cap de setmana, un home i una dona de 43 i 44 anys a Reus després que una altra dona denunciés una violació. A l'home se li imputa un delicte d'agressió sexual amb penetració, mentre que la dona va ser detinguda per un delicte d'inducció a la prostitució, segons ha apuntat el 'Diari de Tarragona'.

La nit del dissabte la Guàrdia Urbana de Reus va desplaçar-se al carrer Alt del Carme després d'haver rebut diverses trucades de veïns que els alertaven que se sentien crits. Un cop al barri, una dona va aturar una patrulla de la Guàrdia Urbana mentre circulava pel carrer. La dona demanava auxili i denunciava que havia patit dues violacions aquell dia, una al migdia i una a la nit. La víctima, que tenia lesions, assegurava que un home l'havia violat al pis on vivia. 

Arran de la situació, van acudir al lloc el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra i una altra patrulla de la Guàrdia Urbana. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan, on se li va fer un examen mèdic que va corroborar les lesions produïdes per l'agressió sexual.

Mentrestant, els Mossos van detenir un home de 43 anys i veí de Reus per un delicte d'agressió sexual amb penetració. A més, la policia va observar que el pis on havia tingut lloc la violació exercia de prostíbul il·legal, motiu pel qual van detenir la propietària de l'immoble, una dona de 44 anys i veïna de Reus, per un delicte d'inducció a la prostitució.


Comentaris