Imatge d'un incendi a Torredembarra

Explota un dipòsit de carburant a Torredembarra

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 13.28 hores i els Bombers de la Generalitat hi han acudit amb tres dotacions terrestres

Ensurt a Torredembarra per un espectacular incendi en un dipòsit de carburant a la planta de residus que l'empresa Sorigué té al municipi, al camí de l'Arbusara. Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 13.28 hores i els Bombers de la Generalitat hi han mobilitzat tres dotacions. El dipòsit, que contenia betum asfàltic, ha explotat per causes que es desconeixen i diversos treballadors han pogut controlar el foc, abans de l'arribada dels Bombers. La Policia Local també ha acudit al lloc dels fets i, per sort, no hi ha hagut persones ferides.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Federico Andrés continua desaparegut

Continua la recerca de Federico Andrés, el jove de 32 anys desaparegut el passat diumenge, 29 de novembre, a Roda de Berà. Els seus familiars en van denunciar la desaparició durant el matí de dilluns i, des de llavors, se’l segueix buscant, sense èxit. Andrés va ser vist per última vegada amb un xandall de color blau cel.

Si algú el veu o en té informació cal que es posi en contacte amb la Policia Local de Roda de Berà, al telèfon 977 65 77 00. «Si us plau, compartiu aquest missatge i que pugui arribar a tothom», han demanat des de l’Ajuntament de Roda.


Comentaris