Incendi forestal a la zona de la Fullola de tortosa

Extingit l'incendi de vegetació a la zona de la Fullola de Tortosa

El foc va cremar 1,5 hectàrees

ACTUALITZACIÓ 28/10/2020 a les 9.00 hores

Els Bombers de la Generalitat ha donat per extingit l'incendi de vegetació declarat a prop de la Bassa de Collades, a la zona de la Fullola de Tortosa. El foc es va donar per extingit a les 22.29 hores, segons ha informat el cos d'emergències. Segons els Agents Rurals les flames van cremar 1,5 hectàrees. L'incendi es va declarar a primera hora de la tarda.

El matí d'aquest dimecres, els Bombers s'han desplaçat fins a Móra la Nova, on hi havia un foc de vegetació, i han advertit un pagès que feia una crema controlada que cremés amb menys intensitat.

Incendi fore stal a la zona de la Fullola de tortosa
S'han activat 22 dotacions dels Bombers, entre mitjans aeris i terrestres | Bombers

ACTUALITZACIÓ 27/10/2020 a les 20.45 hores

Els Bombers de la Generalitat, després de retirar els mitjans aeris, ha donat per controlat  l'incendi forestal de Tortosa. Les dotacions terrestres continuen realitzant tasques d'extinció fins extingir-lo del tot.

 

ACTUALITZACIÓ 27/10/2020 a les 18.00 hores

Els Bombers de la Generalitat han informat que, a les 17.50 hores, l'incendi forestal que afectava la zona de la Fullola de Tortosa, s'ha donat per estabilitzat.

NOTÍCIA 27/10/2020 a les 17.00 hores

Les Terres de l'Ebre, en flames. Encara no s'ha extingit l'incendi forestal que està afectant Tivissa, que se n'ha originat un de nou a Tortosa. Els Bombers de la Generalitat estan treballant des de les 16.08 hores a la zona de la Fullola, a prop de la Bassa de les Collades, de la capital del Baix Ebre.

En un primer moment, els Bombers han activat 4 mitjans aeris i 11 de terrestres, però en conseqüència del foc de vegetació, ja s'ha ampliat el nombre de dotacions i s'han enviat 6 mitjans aeris —4 avionetes i 2 helicòpters bombarders— i 16 terrestres, amb unitats GRAF incloses.