Imatge d'arxiu d'un incendi

Nou incendi als voltants de l'Hospital Sant Joan de Reus, el segon aquesta setmana

Aquest dimarts ja va cremar una zona de vegetació

Nou incendi als voltants de l'Hospital Sant Joan de Reus. Després que aquest dimarts, 18 d'agost, ja va cremar una zona de vegetació a l'avinguda de Bellissens, aquest dimecres hi ha tornat a haver un altre foc. Concretament, el d'aquesta tarda ha cremat a una zona molt propera a la Facultat d'Economia i Empresa la Universitat Rovira i Virgili (URV).

L'avís de l'incendi s'ha rebut al voltant de les cinc de la tarda. Els Bombers de la Generalitat han activat dues dotacions que s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han dut a terme les tasques d'extinció de les flames, que han cremat una superfície d'uns 500 metres quadrats de vegetació urbana. 

El foc d'aquest dimecres ja és el quart, com a mínim, que té lloc en aquesta zona de la ciutat de Reus. Fa dues setmanes, el passat 5 d'agost, va cremar un solar proper a l'hospital reusenc. L'endemà, el 6 d'agost, també es va declarar un altre incendi al carrer de Mas Pellicer. El darrer foc va tenir lloc aquest mateix dimarts, també molt a prop de l'Hospital Sant Joan. 


Comentaris