Zona cremada a l'incendi de Tarragona.

Extingit l'incendi al polígon Riu Clar, a tocar de l'A-7 a Tarragona, que hauria cremat 8,5 hectàrees

L'avís ha arribat a les cinc de la tarda

ACTUALITZACIÓ a 25/08/2020 a les 7.50 hores

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els Bombers de la Generalitat van donar l'incendi per extingit al voltant de les 23 hores d'aquest dilluns. El foc va cremar, finalment, 8,5 hectàrees de vegetació urbana.

ACTUALITZACIÓ a 24/08/2020 a les 19.25 hores

Amb l'incendi estabilitzat, els Bombers continuen treballant en les tasques d'extinció. Les flames que s'han iniciat al carrer Sofre, del polígon Riu Clar de Tarragona, molt a tocar de l'A-7 i les Gavarres, s'han estès a gran velocitat i han arribat a les portes de la Protectora d'Animals de Tarragona, la qual ha fet una crida als voluntaris per ajudar a desallotjar els animals en cas que fos necessari.

Finalment no sembla que així hagi de ser, tot i que un bon nombre de persones ha anat a les instal·lacions per col·laborar. En aquests moments hi ha 12  dotacions terrestres i 2 aèries dels Bombers de la Generalitat, i segons primeres informacions l'incendi hauria afectat 10 hectàrees de vegetació urbana.

Zona cremada a l'incendi de Tarragona.
Zona que s'ha calcinat durant l'incendi a Tarragona. | Bombers

ACTUALITZACIÓ a 24/08/2020 a les 18.48 hores

L'incendi continua cremant, tot i que els Bombers l'han donat per estabilitzat. S'han enviat més mitjans a la zona per intentar evitar la propagació de les flames. Ara mateix preocupa, i molt, la situació de la Protectora d'Animals de Tarragona, que es troba a la zona de l'incendi. Des de la protectora han fet una crida a la població buscant ajuda en cas que s'hagi de desallotjar els animals.

Han demanat que tothom qui pugui vagi a la zona amb furgonetes, corretges i estris per poder moure els animals.

NOTÍCIA a 24/08/2020 a les 17.00 hores

Ensurt aquesta tarda a Tarragona per un incendi. Els serveis d'emergències han rebut un avís per una columna de fum a les cinc de la tarda, i ràpidament s'han desplaçat fins a la zona per avaluar la situació. Les flames s'han localitzat al polígon Riu Clar de Tarragona, al carrer Sofre, a tocar de l'A-7. Segons indiquen Bombers, es tractaria d'un incendi de rostolls i que en un principi no tindria més continuïtat perquè la carretera faria de barrera.

En un primer moment s'han desplaçat a la zona dos mitjans aeris dels Bombers i quatre dotacions per intentar apagar les flames, i per intentar complicar que es desenvolupés s'han ampliat les dotacions fins a tres mitjans aeris i set terrestres. L'incendi estaria molt a prop del polígon comercial Les Gavarres, al quilòmetre 1.161 de l'A-7 a Tarragona.